• Try to log in again
 • Subscribe
 • Like us on Facebook and follow us on Instagram! This way we can stay in contact and we can update you about new rewards.

 • Log in
 • Back to your account
 • Log out
 • Back to your account
 • Log out
 • HOE WERKT HET?

  WASTED Buur zijn is makkelijk en voordelig, niet voor alleen jezelf, maar ook voor jouw buurt.

  Om te beginnen moet je je eerst AANMELDEN op de WASTED website. Dit doe je door een account aan te maken voor jezelf of je huishouden. Het duurt niet lang. Vul het formulier in en  kort na je aanmelding ontvang je een startpakket van ons. Hierin zitten 12 WASTED afvalzakken, een mooie poster over hoe het proces werkt en alle informatie die nodig is voor het scheiden van je plastic, papier, glas en textiel. Download een QR code scan applicatie voor iPhone of Android

  Heb jij je Start-Up Kit al ontvangen? Gefeliciteerd, je bent nu officieel een WASTED Buur en kan nu beginnen met het verzamelen van WASTED munten.

  Wanneer je een volle WASTED zak met plastic, papier, glas of textiel hebt verzameld, kun je deze naar de dichtstbijzijnde container brengen. VERGEET NIET om de QR code op de container te scannen voordat je de volle zak erin gooit. Dit doe je via de QR scan app op je smartphone. Na het scannen word je gevraagd een foto te uploaden van je volle WASTED zak. Scan de QR code, neem een foto, druk op ‘upload’ en gooi de zak in de container. Er zullen dan zo snel mogelijk WASTED munten worden bijgeschreven op je persoonlijke account. Helaas kunnen we je geen munten geven als je niet de code scant en een foto uploadt. Vind hier op onze kaart de dichtstbijzijnde container bij jou in de buurt.


  Zodra je een aantal munten op je account hebt staan, kan de magie beginnen. Zie hier onze lijst van rewards. Je kunt deze direct inwisselen voor kortingscodes bij webwinkels, of je kan een bezoek brengen aan een van onze vele Rewarders in Noord, Oost en de rest van de stad. Om je digitale munten in te leveren bij lokale winkels, op evenementen of bij organisaties, moet je de QR code scannen die bij de kassa staat. De bevestiging die je krijgt op je scherm laat je zien aan de persoon achter de balie. WASTED zal dan automatisch je munten inwisselen voor de reward die je hebt uitgekozen. Let op: als je munten online wilt inleveren krijgt je een kortingscode. Je moet er zelf op letten dat je deze kortingscode gebruikt. 


  Als je vragen hebt over hoe ons systeem werkt, neem dan een kijkje bij de F.A.Q en de DO’s & DON’ts of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@wastedlab.nl.

  MELD JE AAN

  Vul dit simpele aanmeldingsformulier in. Je gegevens zullen nooit worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

  ONTVANG OF HAAL JE START-UP KIT OP

  12 WASTED afvalzakken, een mooie poster en informatie over hoe je WASTED wordt

  SCHEID JE AFVAL

  Gebruik de WASTED afvalzakken om papier, plastic, glas en textiel in te verzamelen

  NEEM JE AFVAL-OOGST MEE NAAR DE CONTAINER

  Wanneer je een volle zak met plastic, papier, glas of textiel hebt, breng deze dan naar de dichtstbijzijnde gemeentelijke recycling containe

  SCAN DE QR-CODE OP DE CONTAINER

  Zoek het WASTED logo op de container en scan de QR code om je munt te verzamelen.

  NEEM EEN FOTO VAN DE VOLLE ZAK

  Neem een foto om ons te laten zien dat je een fantastische recycler bent

  UPLOAD DE FOTO

  Neem een foto van je volle WASTED zak en upload deze op de WASTED website

  ONTVANG DE DIGITALE MUNT

  Kort nadat je een foto hebt ge-uploadt voegen we een digitale munt toe aan je WASTED account.

  WISSEL JE MUNT IN BIJ DE WINKEL

  Check de lijst voor lopende aanbiedingen.

  GET WASTED

  Als je gaat betalen scan je de QR-code bij de kassa en laat de bevestiging zien op je scherm