• Try to log in again
 • Subscribe
 • Like us on Facebook and follow us on Instagram! This way we can stay in contact and we can update you about new rewards.

 • Log in
 • Back to your account
 • Log out
 • Back to your account
 • Log out
 • Word een WASTED Rewarder

  Ben jij een lokale held die graag de buurt wil helpen en zijn/haar steentje bijdragen aan een beter klimaat?

  In samenwerking met vele verschillende bedrijven zijn we actief aan het werk om gezamenlijk actie te ondernemen, om zo samen ervoor te zorgen dat recycling van afval de norm wordt binnen huishoudens en bedrijven in Nederland. Daarom zijn wij op zoek naar bondgenoten: lokale bedrijven, festivals, culturele centra, sportcentra, bewuste merken - de nieuwe helden - om WASTED Rewarder te worden.

  WASTED Rewarders zijn bijzondere online & offline bedrijven en culturele organisaties. Wat ze zo bijzonder maakt? Ze zorgen voor kortingen voor elke WASTED Munt die onze Buren ontvangen. Door dat te doen, positioneren ze hun merk als koplopers in de aanloop in de richting naar een beter milieu.

  Heb je altijd al iets willen doen om een goed doel te steunen?
  Met WASTED kan dat en verzamel je tegelijkertijd ook nog eens meer klanten voor je bedrijf.

  Rewarders van WASTED vormen de kern van ons project. Zij zijn de bewuste merken, lokale bedrijven, online winkels en organisaties die op verschillende manieren voordeel halen uit het verschaffen van kortingen & acties voor mensen die moeite doen om hun gedrag met betrekking tot afvalscheiding te veranderen. Sinds we in 2015 zijn begonnen met de testfase van ons project in Amsterdam Noord blijft ons netwerk van WASTED Buren groeien. Zou je ze ook willen binden aan jouw bedrijf? Doordat wij steeds vaker worden vergezeld door nieuwe Buren en Rewarders  is WASTED niet alleen gegroeid in aantallen maar ook op het gebied van uitvoering. We verwelkomen dan ook iedereen in Amsterdam Noord en daarbuiten om zich aan te sluiten als Rewarder. 

  Waarom zou je een Rewarder van WASTED moeten worden?

  Het is een sterke marketingtechniek voor duurzame consumptie, wat inhoudt dat je als WASTED Rewarder meer zichtbaarheid krijgt, nieuwe klanten trekt, meer klanten behoudt en uiteindelijk meer kan verkopen. 

  Het is misschien verrassend, maar veel van onze WASTED Buren zijn door middel van ons spaarsysteem vertrouwd geraakt met onze Rewarders van WASTED. Bedrijven die ze voorheen niet kenden, zijn zichtbaar gemaakt doordat zij WASTED Rewarder zijn. Dat betekent dat je zichtbaarheid op een positieve wijze groeit - Het is duurzaam. WASTED Buren weten dat ze hun WASTED Munten bij een lokaal WASTED bedrijf kunnen uitgeven en zijn daarmee eerder geneigd een bezoekje te brengen aan jouw bedrijf en iets te kopen via ons spaarsysteem.

  Het is heel simpel om een Rewarder van WASTED te worden. Er zijn maar een paar stappen die je moet nemen:

  Allereerst stuur je een verzoek naar community@wastedlab.nl. Het WASTED team zal dan al je vragen zo snel mogelijk beantwoorden en je kennis laten maken met het simpele proces. Na overleg met het team mag je zoveel aanbiedingen en kortingen instellen als je zelf wilt. Wij zullen een WASTED Rewarder profiel voor je aanmaken, waarop de belangrijkste informatie staat over jouw bedrijf en de kortingen en acties.  Als een Rewarder van WASTED ontvang je een unieke QR- code. We vragen je om deze naast de kassa te plaatsen. Daarnaast krijg je ook een WASTED poster- voor meer aandacht en het aanzetten tot dialoog over jouw bijdrage aan de waardecreatie van afvalscheiding. Terwijl WASTED je profiel zal bijhouden, hoef jij je verder nergens druk over te maken, behalve dan het in goede banen leiden van al je nieuwe klanten -  de WASTED Buren!

  Hou in gedachte dat het spaarsysteem erg flexibel is. Je kan als WASTED Rewarder altijd kiezen wat je het liefst zou willen:

  ·        Optie 1: Ongelimiteerde Rewards.

  Deze optie geeft je de mogelijkheid om kortingen en acties vast te stellen voor het aantal munten wat jij zou willen. Bijvoorbeeld, voor 5 WASTED munten kan je 5% korting geven op een aankoop hoger dan x euro, of op een specifiek product of service die je aanbiedt. Deze optie maakt jouw merk milieubewust en aantrekkelijk voor nieuwe klanten.

  ·        Optie 2: SELECTEER HET AANTAL REWARDS - OP is OP.

  Wanneer je deze optie hebt gekozen kun je een limiet stellen op het aantal kortingen en aanbiedingen die je aanbiedt voor de WASTED Buren. Onthoud dat je de producten niet gratis weg hoeft te geven. Een reward kan ook gebruikt worden als korting op een specifiek product die je onder de aandacht wilt brengen. Bijvoorbeeld, als café kan je korting geven op een koffie voor 1 WASTED Munt. Deze optie kan je ook toepassen op een x aantal koffie. Als je dit aantal hebt bereikt kan je een nieuwe actie verzinnen. Door deze optie promoot je een specifiek product waarmee je omzet zal verhogen.

  ·        Optie 3: DEZELFDE REWARDS VOOR EEN BEPERKTE PERIODE.

  Er is ook de mogelijkheid om als Rewarder van WASTED een bepaald termijn aan te geven. Dit wordt vaak gekozen door Rewarders die festivals of evenementen organiseren die maar voor een bepaalde periode duren. Binnen dit termijn kun je duurzame consumptie promoten en meteen meer mensen voor je bedrijf aantrekken.

  Door ervaring met het spaarsysteem stelt WASTED voor elke nieuweling voor om te beginnen met een beperkt aantal kortingen en beloningen (OP is OP). Zodra je een beetje gewend bent aan het systeem kun je dit aanpaasen naar een andere (of extra) optie die je graag wilt.

  Overigens staan we altijd open voor nieuwe manieren om het spaarsysteem zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Als de bovenstaande opties niet bij je passen en je hebt een goed idee over hoe je zou willen deelnemen in het WASTED spaarsysteem, schrijf dan een e-mail naar community@wastedlab.nl - We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Wil je een Rewarder van WASTED worden? Aarzel dan niet en neem nu contact met ons op.